Angajaţii din domeniul social: Ne exprimăm susţinerea pentru Guvernul Pavel Filip, singurul guvern legal şi legitim al Republicii Moldova

Angajaţii din domeniul social fac un apel către forţele politice din Moldova să dea dovadă de luciditate şi să pună punct crizei politice din ţară. În acelaşi timp, ei îşi manifestă deschis sprijinul pentru guvernul legitim al Republicii Moldova, condus de Pavel Filip.

„Avertizăm că prelungirea stării de conflict şi incertitudine poate avea ca efect degradarea actului medical din ţară, cu consecinţe negative asupra stării de sănătate a populaţiei”, mai spun angajaţii din sfera socială. 

„Ne exprimăm susţinerea pentru Guvernul Pavel Filip, singurul guvern legal şi legitim al Republicii Moldova, care .continuă să-şi îndeplinească îndatoririle şi să administreze treburile curente în ţară. Considerăm că actualul blocaj politic trebuie depăşit prin dialog în interiorul clasei politice, pe baza respectării legii şi a angajamentului sincer de a găsi cea mai bună soluţie pentru ţară”, se conţine în apelul citat. 

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.